totaalstroom.nl

Totaalstroom

Leverancier van groene energie

Perfecte contactmomenten

Totaalstroom adviseert klanten over de plaatsing van zonnepanelen op de daken van particulieren & ondernemers en verzorgt de plaatsing en installatie.

Astute heeft voor Totaalstroom de aanvraag van offertes en het opvolgende klantencontact geautomatiseerd door een e-mailcampagne op te zetten, bestaande uit drie  mails, volledig in de huisstijl van het bedrijf. Een bevestigingsmail, offertemail en een mail met meer informatie voor de klant.

Het offerteformulier en e-mailcampagne

Gemak voor Totaalstroom en betere service voor de klant

Het gemak aan deze e-mailcampagne is de koppeling aan het offertesysteem van Totaalstroom. De ingevulde contactgegevens worden veilig opgeslagen en zijn makkelijk toegankelijk voor de geautoriseerde werknemers van Totaalstroom. Via de Hubspot-integratie kan Totaalstroom contact opnemen met de klant en tegelijkertijd alle eerdere contactmomenten inzien, waardoor de klant beter te hulp kan worden geschoten. Ook kunnen er taken aan het klantprofiel worden toegevoegd.

Daarnaast hebben we een social mediacampagne opgezet die het voor klanten makkelijker maakt om Totaalstroom te vinden en bereiken. We verzorgen doorlopend de analyse en optimalisatie van deze campagne.

Gerelateerde projecten

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Laat je telefoonnummer achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.