Opzoek naar persoonlijk advies?
Klik hier
Fietsen maar!

BVD Tweewielers

BVD Tweewielers is een fietsenwinkel met 5 locaties in Amsterdam. BVD staat altijd voor je klaar om je op avontuur te sturen op een mooie en kwalitatief hoogwaardige (elektrische) fiets.

Bouw een mooie en functionerende website. Dat was de opdracht.

BVD wist dat ze een vernieuwende website wilden, maar hoe die er dan uit moest komen te zien wisten ze wat minder goed. Omdat BVD meer doet dan alleen fietsen verkopen moesten alle mogelijkheden (o.a. leasen, proefrit, reparaties en leenfietsen) op de website worden verwerkt. En dit moest voor alle vijf de locaties los mogelijk zijn.

Het resultaat is een site die functioneel, strak en snel is. Een beetje zoals de fietsen die BVD verkoopt. Eerder werd de website via vijf subdomeinen beheerd. Dat betekent vijf maal de website aanpassen mocht er iets veranderen. Niet optimaal natuurlijk. Zo is de nieuwe website dus makkelijker in gebruik voor BVD, maar ook zeker voor haar klanten.

Uitgevoerde werkzaameden

Branding

Website design

Website bouw

Zoekmachine optimalisatie

Halvering van de laadtijd | Pagespeed score van 90+
Pagespeed score van 90+ | Halvering van de laadtijd
"Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar de nieuwe website heeft al mijn verwachtingen overtroffen."
Stef Bakker - Eigenaar

Tech talk

Voor dit project hebben we voor Webflow gekozen als ons bouwplatform. Het was belangrijk om een uniek en opvallend ontwerp voor de website te creëren voor onze klant om zich te onderscheiden van de concurrentie. Waarom wij Wordpress hier minder geschikt voor vinden lees je via onderstaande knop.