Opzoek naar persoonlijk advies?
Klik hier
Cooledaken: Het creëren van een digitale aanwezigheid voor innovatieve dakcoating

Cooledaken

Bij Astute Agency geloven we in het creëren van digitale oplossingen die bedrijven transformeren. Dat is precies wat we hebben gedaan voor Cooledaken, een innovatieve speler in de dakcoating industrie.

Cooledaken van A tot Z uit de grond

Bij Astute Agency geloven we in het creëren van digitale oplossingen die bedrijven transformeren. Dat is precies wat we hebben gedaan voor Cooledaken, een innovatieve speler in de dakcoating industrie. Toen Cooledaken ons benaderde, hadden ze meer nodig dan alleen een website. Ze zochten een volledige digitale strategie om hun revolutionaire dakcoating aan de wereld te tonen. We reageerden door een breed scala aan diensten te bieden. We begonnen waar de dat altijd doen: Het ontwikkelden we een gebruiksvriendelijke, visueel aantrekkelijke website die hun producten onder de aandacht brengt. Maar onze diensten stopten daar niet. We implementeerden een krachtig CRM-systeem om hun klantrelaties te beheren, en een geïntegreerd e-mailmarketing systeem om hun klantcontact te optimaliseren.

Ook wisten we dat een sterke digitale aanwezigheid cruciaal zou zijn voor hun groei. De markt voor deze dakcoating is in Nederland nog niet erg groot, en dit was dus de kans om dit product onder de aandacht van geïnteresseerde B2B klanten te krijgen. Daarom hebben we een effectieve strategie voor social media en Google Ads ontwikkeld, compleet met boeiende content en gerichte advertenties. Tenslotte ondersteunden we hun positionering als een autoriteit in hun veld door het leveren van een continue stroom aan relevante, goed onderzochte blogs. Door deze holistische benadering te hanteren, heeft Astute Agency Cooledaken geholpen om hun innovatieve dakcoating effectief te promoten en een robuuste digitale aanwezigheid op te bouwen. We zijn er trots op hun digitale partner te zijn en kijken uit naar verdere samenwerking.

Uitgevoerde werkzaameden

Branding

Content

Conversie optimalisatie

CRM

Email marketing

Google adverteren

Social media adverteren

Website design

Website bouw

Zoekmachine optimalisatie

19 aanvragen in de eerste week
Dé plek voor informatie over dakcoating
Bas Meerdink, Mede ontdekker.

Tech talk