Opzoek naar persoonlijk advies?
Klik hier
Nederland is één stap dichterbij co2 neutraliteit

OranjeDuurzaam

Deze nieuwe startup zetten zich in voor een duurzaam Nederland. OranjeDuurzaam verbind jouw wensen aan duurzame vakbedrijven. Van isolatie tot zonnepanelen tot koeltechniek.

AI-powered informatieve en duurzame vergelijkingssite

OranjeDuurzaam staat voor duurzaamheid en innovatie. Samen met dit vooruitstrevende bedrijf hebben we een reeks diensten geleverd die hun visie tot leven brengen. Van Branding en Content tot Zoekmachine optimalisatie, we hebben een holistische benadering gehanteerd.

Met een strak Website Design en effectieve Conversie optimalisatie, hebben we een online platform gecreëerd dat zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Onze CRM, Email Marketing, Google adverteren, en Social media adverteren diensten hebben het bereik van OranjeDuurzaam vergroot en een naadloze communicatie met klanten mogelijk gemaakt.

Uitgevoerde werkzaameden

Branding

Content

Conversie optimalisatie

CRM

Email marketing

Google adverteren

Social media adverteren

Website bouw

Website design

Zoekmachine optimalisatie

Binnen een maand 1000 organische vertoningen per dag
Duurzame Daan | AI-powered chatbot

Tech talk

Bij OranjeDuurzaam begrijpen ze dat klantenservice essentieel is voor het bevorderen van duurzaamheid en de connectie met hun gemeenschap. Met dit in gedachten hebben we een baanbrekend project ondernomen om met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) een chatbot te ontwikkelen die onze klanten dag en nacht kan ondersteunen.