Opzoek naar persoonlijk advies?
Klik hier
SNH - vakkundige schuimbetonisolatie

Schuimbeton Noord-Holland

Schuimbeton Noord-Holland levert en installeert gloednieuwe geïsoleerde betonvloeren in, u raad het al, Noord-Holland. Astute helpt ze bij de online werkzaamheden.

Alles facetten voor een succesvolle online bedrijfsvoering

Het ontwikkelen van een website voor Schuimbeton Noord-Holland is een belangrijk onderdeel van hun online strategie. Ons team heeft een website ontwikkeld die voldoet aan alle technische vereisten, design en inhoudelijke doelen.

Daarnaast zijn er verschillende online marketingactiviteiten uitgevoerd. Dit omvat het ontwikkelen van een social media strategie, het lanceren van e-mailcampagnes en het optimaliseren van de website voor zoekmachines.

Uitgevoerde werkzaameden

Google adverteren

Website design

Website bouw

Zoekmachine optimalisatie

Email marketing

Conversie optimalisatie

Branding

+300% offerte aanvragen +150% factuurconversie
+300% offerte aanvragen +150% factuurconversie
''Het team van Astute heeft grote delen van ons acquisitie proces kunnen automatiseren. Dit bespaart ons veel tijd & uiteraard geld''
Joost Bisschops - Eigenaar SNH

Tech talk

Voor dit project hebben we voor Webflow gekozen als ons bouwplatform. Het was belangrijk om een uniek en opvallend ontwerp voor de website te creëren voor onze klant om zich te onderscheiden van de concurrentie. Webflow bood ons de mogelijkheid om een beter presterende website te creëren zonder afhankelijk te zijn van betaalde plugins.